Colecții și domenii
(+373 22) 73-96-16

Alexandru ROBOT. SCRIERI. Eseu. Publicistică. Cronici. Interviuri

Limba: Română Tipul copertei: Carte legată Format: 145x215 mm Numarul de pagini: 480 Anul apariţiei : 2019 ISBN: 978-9975-85-185-5 Colecţii şi domenii: Moștenire
336 lei
  Este in stoc

Descrierea cartii

Ediţie îngrijită şi prefaţă de Nina Corcinschi


Ediția de față este o continuare a volumului de scrieri ale aceluiași autor, publicat în 2018 la Editura Știința. Ea cuprinde o serie de materiale inedite care nu au intrat în volumul pomenit: texte publicistice, eseuri, cronici și interviuri ce poartăsemnătura lui Al. Robot, risipite în publicațiile din perioada interbelică, adunate acum pentru prima oară în volum. Textele au fost distribuite pe ani, în ordinea apariției lor cronologice și sunt însoțite de o prefață a îngrijitorului de volum, în care sunt punctate diversele preocupări creatoare ale publicistului, eseistului și cronicarului Al. Robot.

Volumul, ca și întreaga Colecție „Moștenire”, este destinat cercetătorilor literari, istoricilor, jurnaliștilor, studenților, profesorilor și elevilor, celor interesați de moștenirea literară a lui Alexandru Robot.

Ediția a fost aprobată de Comisia de selecție pentru editarea cărții naționale și editată cu contribuția Ministerului Educației, Culturii și Cercetării.

Descarcă oferta
Coșul meu
Vezi cosul 0 produs(e)
$Suma 0
Top vânzări
Muzicanții din Flutura de Dumitru Crudu
Magdalena de Vlad Ioviță
Newsletter
© Copyright Editura Știința
Developed by WebConsulting