Colecții și domenii
(+373 22) 73-96-16

Știință și inovare


În contextul unei deschideri tot mai largi a sferei de cercetare, solicitată de societatea postindustrială și postinformațională, știința aplicată, tehnologiile inovaționale, transferul tehnologic și derivatele acestora devin factori indispensabili ai activității umane. Mai mult decât oricând, azi, cercetările fundamentale își proiectează finalitățile spre varii domenii aplicative.

Transformarea rezultatelor cercetării în procese tehnologice sau chiar în produse noi, extinderea modelelor științifice experimentale până în sferele economiei, cu titlu de ofertă inovațională, îmbină, sincronic, dezvoltarea tehnologică în planul științei aplicative cu proiectarea tehnologică în domeniile de producție.

Colecția de carte "Știință și inovare" propune cititorului un set de lucrări, sinteze ale investigațiilor și testărilor, realizate în cadrul Programelor de Stat și menite să valorifice rezultatele cercetărilor și tehnologiile inovaționale, elaborate cu contribuția savanților institutelor din cadrul Academiei de Științe a Moldovei, institutelor de profil și universităților.

Produse vinicole secundare În redacţia acad. prof. Gh. Duca
100 lei
Descarcă oferta
Coșul meu
Vezi coșul 0 produs(e)
$Suma 0
Top vânzări
Muzicanții din Flutura de Dumitru Crudu
Magdalena de Vlad Ioviță
Newsletter
© Copyright Editura Știința
Developed by WebConsulting