(+373 22) 73-96-16
Salonul Internațional de Carte Bookfest 2019 29.08.2019

Aproape 60 de edituri de pe ambele maluri ale Prutului, peste 50 de mii de cărți și deschiderea, în premieră, a unei librării românești la Chișinău este, pe scurt, descrierea celei de-a patra ediție a Salonului Internațional de carte Bookfest în Republica Moldova. An de an, evenimentul adună public în fața standurilor, dar și la lansările de carte, fixate în Programul Salonului Internațional de Carte ,,Bookfest Chișinău 2019”.

Editura Știința este prezentă la Bookfest 2019 cu peste 200 de titluri de carte (inclusiv dicționare școlare, manuale și auxiliare), multe noutăți editoriale și patru lansări de carte.

Salonul Internațional de Carte BookFest 2019 durează până duminică, 1 septembrie 2019.

Evenimentul este organizat de către Ministerul Educaţiei, Culturii şi Cercetării din Republica Moldova, în parteneriat cu Ministerul Culturii şi Identităţii Naţionale, Institutul Cultural Român, Institutul „Eudoxiu Hurmuzachi” pentru Românii de Pretutindeni, Biblioteca Naţională a Republicii Moldova, Camera de Comerţ şi Industrie a Republicii Moldova, Uniunea Editorilor din Republica Moldova, Asociaţia Editorilor din România.

 
Descarcă oferta

Coșul meu
Vezi coșul 0 produs(e)
$Suma 0
Top vânzări
Atlas zoologic de Tudor Cozari
Fizică. Culegere de problem... de Mihai Marinciuc, Vladimir Gheţu, Mircea Miglei, Miron Potlog
Limba română. Lecturi liter... de Maria Buruiană, Aurelia Ermicioi, Silvia Cotelea
Newsletter
© Copyright 2015 Știința
Developed by WebConsulting