(+373 22) 73-96-16
Festivalul Internațional EUROPOESIA, ediția a III-a, Brăila – Cahul 19.09.2018

Stimaţi colegi și prieteni,


Vă invităm să fiți alături de noi la manifestările prilejuite de cea de a III-a ediție a Festivalului Internațional EUROPOESIA, care va avea loc între 23 și 30 septembrie 2018, la Brăila/Galați (România, 24–26 septembrie) și Cahul (Republica Moldova, 27–29 septembrie). Această ediție este dedicată centenarului întregirii României și se va desfășura sub deviza „Poezia unește Europa!”.


Ca și în edițiile precedente, la manifestările ce se vor desfășura în 2018 vor participa invitaţi din străinătate: creatori din Belgia, Franța, Grecia, Italia, Republica Macedonia, Republica Moldova, România, Serbia, Spania, Tunisia, Ungaria.


Festivalul Internațional EUROPOESIA, ediția a III-a, este organizat de Societatea Culturală „Europoezia” (România), Uniunea Editorilor din Republica Moldova, Editura „Cronedit” (Iași) și Editura „Știința” (Chișinău), cu sprijinul Ministerului Educației, Culturii și Cercetării din RM, în parteneriat cu Uniunea Scriitorilor din România – Filiala Iași, Uniunea Scriitorilor din Republica Moldova ș.a.

Descarcă oferta

Coșul meu
Vezi coșul 0 produs(e)
$Suma 0
Top vânzări
Atlas zoologic de Tudor Cozari
Fizică. Culegere de problem... de Mihai Marinciuc, Vladimir Gheţu, Mircea Miglei, Miron Potlog
Limba română. Lecturi liter... de Maria Buruiană, Aurelia Ermicioi, Silvia Cotelea
Newsletter
© Copyright 2015 Știința
Developed by WebConsulting