Colecții și domenii
(+373 22) 73-96-16
Editurile din Republica Moldova susțin familiile medicilor aflați în prima linie în lupta cu virusul COVID-19 23.06.2020

În contextul Zilei lucrătorului medical şi a farmacistului, la inițiativa Ministerului Educației, Culturii și Cercetării, editurile „Știința”, „Epigraf”, „Arc”, „Cartier”, „Litera”, „Prut Internațional” și „Biblion” au donat peste 300 de titluri de carte în număr de cca 1000 de exemplare pentru familiile medicilor aflați în prima linie în lupta contra virusului COVID-19.


Potrivit informației plasate pe site-ul instituției, ministrul Igor Șarov a menționat că, în aceste momente dificile pentru întreaga societate, solidaritatea reprezintă un element indispensabil în lupta contra coronavirusului de tip nou. „Stimați reprezentanți ai sistemului medical, dumneavoastră sunteți eroii, care luptă zilnic în acest război invizibil, provocat de virusul SARS-CoV-2. Aveți admirația și respectul nostru pentru dedicația și profesionalismul dumneavoastră. Sperăm că această donație de carte va oferi posibilitatea copiilor dvs. să descopere eroii poveștilor preferate pe parcursul vacanței de vară. ”, a afirmat oficialul.


În context, ministrul Igor Șarov a mulțumit reprezentanților celor șapte edituri din Republica Moldova pentru receptivitatea de care au dat dovadă la apelul Ministerului Educației, Culturii și Cercetării.


Donația a fost transmisă IMSP Spitalul Clinic Republican „Timofei Moșneaga” pentru a fi repartizată cadrelor medicale, care au copii de vârstă preșcolară și elevi cu vârsta cuprinsă între 7-14 ani.

 
Descarcă oferta
Coșul meu
Vezi coșul 0 produs(e)
$Suma 0
Top vânzări
Muzicanții din Flutura de Dumitru Crudu
Magdalena de Vlad Ioviță
Newsletter
© Copyright Editura Știința
Developed by WebConsulting