Colecții și domenii
(+373 22) 73-96-16

Iubim Basarabia Articole jurnalistice. Editoriale. Predici. Evocări. Volumul 1

Autor: Vasile Țepordei Limba: Română Tipul copertei: Carte broșată Format: 130x200 mm Numarul de pagini: 358 Anul apariţiei : 2022 ISBN: 978-9975-85-331-6 Colecţii şi domenii: Memoriile Basarabiei
234 lei
  Este in stoc

Descrierea cartii
Ediția de față, concepută în două volume, valorifică moștenirea publicistică pe care ne-a lăsat-o preotul Vasile Țepordei, scriitor și ziarist, fondator de ziare, îndrumător cultural, considerat, datorită scrierilor sale, drept „cel mai de seamă publicist-tribun al Basarabiei românești” din perioada interbelică (1918–1944).
Volumul 1 include o parte din textele jurnalistice extrase din periodicele basarabene Studentul, Luminătorul, Cuvânt Moldovenesc, Gazeta Basarabiei, Basarabia și Raza. Antologia e însoțită de o prefață a îngrijitorului de ediție, care conturează cercul de probleme abordate de ziarist, și de o serie de imagini fotografice care completează informația despre viața și activitatea acestuia.
Volumul este adresat cercetătorilor din domeniile istoriei, ziaristicii, teologiei, dar și unui public mai larg, inclusiv studenților și profesorilor, tuturor celor interesați de trecutul Basarabiei.

Ediție de Lidia TROIANOWSKI
Descarcă oferta
Coșul meu
Vezi cosul 0 produs(e)
$Suma 0
Top vânzări
Muzicanții din Flutura de Dumitru Crudu
Magdalena de Vlad Ioviță
Newsletter
© Copyright Editura Știința
Developed by WebConsulting