Colecții și domenii
(+373 22) 73-96-16

Termeni si condiții


Utilizarea acestui site presupune că sunteți de acord cu Termenii și condiţiile de mai jos.

Drepturi de autor
Conţinutul site-ului www.editurastiinta.md este proprietatea Întreprinderii Editorial-Poligrafice „Știința”.
Pe acest site utilizatorului i se garantează acces limitat, în interes personal, în conformitate cu normele în vigoare pentru reţeaua Internet.
Întregul conținut al site-ului cade sub incidenţa dreptului de autor. Utilizatorul se obligă să nu-şi atribuie titlul de autor al informațieide pe site, texte sau imagini străine. Pentru toate materialele împrumutate de pe acest site utilizatorul va trebui să indice site-ul sursă: www.editurastiinta.md. Denumirile „Întreprinderea Editorial-Poligrafică Știința”, „Editura Știința”, logo-ul editurii care este marcă întregistrată, alte simboluri și mărci afișate în site nu pot fi copiate şi folosite fără acordul prealabil scris al proprietarului de drept.


Responsabilitatea Editurii „Știința”
Editura „Știința” nu poartă răspundere pentru eventualele pagube, întârzieri, neonorarea comenzilor, pierderile de informații sau date cauzate de utilizarea site-ului sau ca urmare a imposbilității utilizării acestuia, de alte evenimente care nu pot fi controlate de Editură.
Editura „Știința” nu garantează că funcţionarea site-ului şi a serverelor va fi neîntreruptă, fără defecțiuni şi lipsită de erori, că folosirea site-lui, mailului este lipsită de riscuri (viruşi sau alte componente dăunătoare, securitatea transferului de date, alte acţiuni care pot provoca daune specifice Internetului), că informaţiile prezentate în site sunt complete, corecte şi la zi (inclusiv prețurile, disponibilitatea în stoc, alte detalii legate de cărţile afișate).
Editura „Știința” nu este responsabilă pentru eventualele erori apărute pe site cauzate de unele modificări, setări sau de neglijenţa utilizatorului privind securitatea şi confidenţialitatea contului și a parolei personale.


Produsele oferite de Editura „Știința”
Pe site-ul www.editurastiinta.md găsiți cărțile editate de Întreprinderea Editorial-Poligrafică Știința”. Fiecare carte afișată pe site este însoțită de o fotografie și de o informație cu detalii despre produs. Clientul poate oricând solicita informații suplimentare la numerele de telefon sau adresa de e-mail specificate în rubrica VÂNZĂRI.
Preţurile cărților sunt cele indicate pentru fiecare produs în parte și nu includ cheltuielile de livrare. În cazul în care preţurile sau alte detalii referitoare la produse au fost afişate greşit, Editura „Știința” îşi rezervă dreptul de a anula livrarea produselor respective şi de a anunţa clientul în cel mai scurt timp despre eroarea apărută, dacă livrarea nu a fost efectuată. Editura „Știința” va putea desfăşura promoţii referitoare la cărțile afişate pe site, reduceri de preț, iar condiţiile vor fi stabilite în momentul efectuării comenzii. Detalii la rubrica VÂNZĂRI a site-ului.
Orice reclamaţie, eventualele defecteale cărților cumpărate vor fi aduse la cunoştinţa Editurii „Știința” în termen de 72 ore de la recepționarea produselor pe adresa de e-mail sau la telefonul de la rubrica VÂNZĂRI.


Cum cumpăr cărțile Editurii „Știința”
Există mai multe modalități de comandă și de plată, în funcție de preferințele dumneavoastră. Detalii la rubrica VÂNZĂRI.

Modificări
Editura „Știința” îşi rezervă dreptul de a modifica termenii și condiţiile de faţă, fără vreo notificare prealabilă. Utilizarea site-ului după efectuarea oricăror modificări înseamnă acceptarea implicită a acestora de către utilizator.

Descarcă oferta
Coșul meu
Vezi cosul 0 produs(e)
$Suma 0
Top vânzări
Muzicanții din Flutura de Dumitru Crudu
Magdalena de Vlad Ioviță
Newsletter
© Copyright Editura Știința
Developed by WebConsulting