Colecții și domenii
(+373 22) 73-96-16

Produse vinicole secundare

Autor: În redacţia acad. prof. Gh. Duca Limba: Română Tipul copertei: Carte legată Format: 162x235 mm Numarul de pagini: 352 ISBN: 978-9975-67-794-3
100 lei
  În stoc

Descrierea cărții

Monografia de față, alcătuită prin contribuțiile creatoare ale mai multor colective de cercetători, prezintă – în premieră pentru Republica Moldova – biotehnologii ecologice de tratare a deșeurilor vinicole toxice și de utilizare complexă a produselor secundare ale oenologiei.

Din aceste materii prime – abundente, însă nocive pentru mediul vital – se produc substanțe industrial valoroase precum: acid tartric, acid dihidroxifumaric, ulei din semințe de struguri, coloranți, etanol tehnic, preparate farmaceutice, aditivi alimentari, îngrășăminte minerale, biogaz etc.

Culegerea are menirea să ajute eventualul producător în alegerea corectă a schemelor și regimurilor tehnologice, dar poate servi și ca ghid practic pentru specialiștii în domeniu privind implementarea industrială, precum și ca material didactic pentru studenții facultăților de chimie, biochimie, ecologie, agronomie etc.

Descarcă oferta
Coșul meu
Vezi coșul 0 produs(e)
$Suma 0
Top vânzări
Muzicanții din Flutura de Dumitru Crudu
Magdalena de Vlad Ioviță
Newsletter
© Copyright Editura Știința
Developed by WebConsulting